KURZ PRO ZAČÁTEČNÍKY 10 TÝDNU DŘÍNY OD 16.04.2024 DO 23.06.2024

PŘÍHLÁŠKA DO KURZU ZDE

Zveme Vás do dalšího našeho skvělého 10ti týdenního kurzu pro začátečníky. Tentokrát jsme se rozhodli pro kurzy TŘI, všechny budou vhodné jak pro začátečníky úplně, tak i pro mírně pokročilé.

KURZ PRO ÚPLNÉ ZAČÁTEČNÍKY
Chceš začít cvičit, ale nevíš jak, stydíš se, myslíš si, že se na tebe bude každý dívat a smát se ti. Neboj!! U nás se ti nikdo smát nebude 😃 Krom toho, budete všichni začínat, pro všechny to bude poprvé, takže budete všichni táhnout za jeden provaz. Já Vám nabízím šanci, jak konečně začít. Budeme cvičit převážně formou kruhového tréninku, půjdeme na to pomalu, budeme pilovat techniku, budu na Vás hodná, milá, budu Vás bavit svými vtípky 🙂 Kdo mě zná, chápe 😃. Pro více informací mne neváhej kontaktovat. Pro přihlášení vyplň  formulář zde
Ti co budou chtít, udělám Vám vstupní diagnostiku na začátku a na konci (změříme tuk, váhu, svaly.....) Poradím Vám i se základy správné výživy. 🙂 A hlavně, se pokusím Vám předat svou pozitivní energii a chuť do cvičení tak, aby se i pro tebe HardCross stal místem, které budeš milovat a kam se budeš rád vracet.
Těším se na tebe
HardCross Chomutov
A TAKHLE TO VŠE ZAČALO - UKÁZKA PRVNÍ HODINY KURZU

INSPIRUJTE SE NAŠIMI CVIČENCI