Kruhový trénink TABATA

PŘIHLÁŠENÍ NA CVIČENÍ ZDE
http://hardcross.cz/?page_id=1120

UKÁZKA KRUHOVÝ TRÉNINK PRO ZAČÁTEČNÍK A NOVÁČKY

UKÁZKA KRUHOVÝ TRÉNINK POKROČILÝ

„TABATA“ je nejefektivnější, nejnáročnější a nejtěžší metoda intervalového tréninku. Tabata je kardiovaskulární trénink, který prokazatelně zlepšuje výkonnost a fitness ve velmi krátkém čase. Cvičení se skládá nejčastěji z deseti kol, přičemž pro každé kole je připraveno osm různých cviků, každý se cvičí po dobu 20 sekund, po tu dobu se snažíme podat maximální výkon, po každém cviku následuje pauza 10 sekund, která slouží k přesunu na další cvik. Po každém kole je pauza 60 sekund. Klíčem k efektivitě v Tabata cvičení se jeví krátké intervaly odpočinku mezi cvičením.

 UVÍTACÍ LEKCE - PRAVIDELNĚ POŘÁDÁME UVÍTACÍ LEKCE PRO ÚPLNÉ NOVÁČKY. NA TĚCHTO LEKCÍ SE DOZVÍTE VÍCE INFORMACÍ O CVIČENÍ A PROBĚHNE OPRAVDU LEHKÝ TRÉNINK, KDE SI VŠE VYZKOUŠÍTE.

MÁTE NA VÝBĚR SI ZVOLIT ZE TŘÍ DRUHŮ CVIČENÍ TABATA

TABATA pro úplné NOVÁČKY

Tyto lekce jsou uzpůsobeny tak, aby je zvládl i úplný začátečník. Většinou má lekce 6 až 8 kol, dle náročnosti, každý si sám zvolí dle svého uvážení, kolik kol zvládne. Do ničeho není nucen. V úvodu těchto je jednoduchá rozcvička a důkladné protažení. Po té Vám budou vysvětleny jednotlivé cviky a začínáme prvním kolem. Po prvním kole jsou všechny cviky opět vysvětleny, pokud je třeba, a chyby opraveny. Lekce jsou vhodné pro začátečníky a je u nich kladen důraz na důkladné provedení cviků, abychom si již od začátku zafixovali správné návyky.

TABATA - ZAČÁTEČNÍCI 8 KOL

Tyto lekce jsou již náročnější. Lidem je povoleno cvičit dle vlastního tempa a uvážení. Opět se u těchto lekcí klade důraz na správné provedení cviků. Každé cvičení začíná rozcvičkou a společným protažením.

TABATA - NORMAL 8 -10 KOL

Klasická Tabata pro pokročilé, u těchto lekcí zažijete tu pravou Cross atmosféru. Tyto lekce jsou náročné a očekáváme od Vás maximální výkon, ke kterému budete také trenérem povzbuzovány nejen motivačním zvoláním, ale setkáte se zde i se slovem trestné "anglány" pro flákače. Trenér od Vás bude chtít podat Váš maximální výkon a věřte, že pokud bude mít dobrou náladu, dostane ho z Vás. U těchto lekcí většinou zažijete nejvíce zábavy, také se nejvíce zapotíte, ale ten pocit na konci cvičení STOJÍ ZA TO. Kdo nezkusí nepochopí.

TABATA A DĚTI

Na lekcích TABATY uvítáme i děti. Jednotlivé cviky a váhy budou uzpůsobeny věku dítěte, které bude cvičit pod dohledem zkušeného trenéra. Děti si cvičení u nás oblíbily a chodí k nám pravidelně se svými rodiči několikrát týdně. Pokud je cvičení přestane bavit, máme pro ně k dispozici dětský koutek, kde si mohou hrát.

UKÁZKA CVIČENÍ TABATA U NÁS V HARDCROSS